50 Χρόνια Διαθεσιμότητα Ανταλλακτικών Για Εντοιχισμένα Καζανάκια

50 Χρόνια Διαθεσιμότητα Ανταλλακτικών Για Εντοιχισμένα Καζανάκια

50 Χρόνια Διαθεσιμότητα Ανταλλακτικών Για Εντοιχισμένα Καζανάκια

Η Geberit εγγυάται πλέον 50 χρόνια διαθεσιμότητας ανταλλακτικών για όλα τα μηχανικά μέρη του εντοιχισμένου καζανακίου, συμπεριλαμβανομένης της πλακέτας.

 

Η Geberit επεκτείνει την προηγούμενη εγγύηση διαθέσιμων ανταλλακτικών των 25 ετών για όλα τα μηχανικά μέρη που αντικαθίστανται στο εντοιχισμένο καζανάκι (όπως η βαλβίδα έκπλυσης) και στην πλακέτα στα 50 χρόνια. «Είμαστε ένας από τους λίγους Ευρωπαίους κατασκευαστές ειδών υγιεινής που παράγουμε όλα τα μέρη του καζανακίου για περισσότερα από πενήντα χρόνια», τονίζει ο Thomas Kiffmeyer, επικεφαλής της σειράς προϊόντων Installation Systems. «Γι' αυτό μπορούμε να εγγυηθούμε τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Τα παλαιότερα μοντέλα μας μπορούν εύκολα να αναβαθμιστούν και τα μεμονωμένα εξαρτήματά τους επισκευάζονται ή αντικαθίστανται εξίσου εύκολα».

 

Μαζί με τους πελάτες, οι σύμβουλοι της Geberit αναζητούν λύσεις για το κάθε μοντέλο μεμονωμένα, καθώς ξέρουν τα πάντα για τα μοντέλα που η εταιρία έχει παράξει μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των εργοστασιακών κωδικών προϊόντος. Εκτός όμως από την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών η Geberit εγγυάται και την επαγγελματική επάρκεια των προϊόντων της.

 

Μοντέλα και εξαρτήματα μισού αιώνα
Η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για 50 χρόνια είναι μια μεγάλη υπόσχεση που συνδέεται με το αντίστοιχο απόθεμα μοντέλων και εξαρτημάτων του περασμένου μισού αιώνα - και κυρίως επαγγελματική τεχνογνωσία.

 

Αντοχή: Ένα ακόμα πλεονέκτημα για τους αγοραστές αλλά και για το περιβάλλον
Τα συστήματα έκπλυσης τουαλέτας Geberit έχουν σχεδιαστεί για δεκαετίες χρήσης. Η μακροζωία του προϊόντος δεν είναι μόνο ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό της Geberit, αλλά και η κεντρική συμβολή της εταιρίας στη βιώσιμη χρήση των φυσικών πόρων. Εάν ένα καζανάκι είναι εύκολο στη συντήρηση, παραμένει σε χρήση περισσότερο. Χάρη στη συμβατότητα παλαιότερων μοντέλων με βελτιστοποιημένα εξαρτήματα, το καζανάκι μπορεί να προσαρμόζεται σε ένα ενημερωμένο τεχνικό πρότυπο. Αυτό δεν είναι μόνο ένα πλεονέκτημα για το περιβάλλον αλλά και για τους πελάτες οι οποίοι επωφελούνται επειδή η πρόωρη αφαίρεση και αντικατάσταση ενός ανταλλακτικού συνδέεται πάντα με το κόστος.

 

 

← Previous Next →